NVDV

"Atemlos durch die Nacht”: zo werd aangekondigd, en zo gebeurde... vrijdagavond 27 februari!

 

Veel getalenteerde leerlingen lieten zich van hun beste kant bewonderen: zang (in alle soorten, tonen en vormen), dans, magie, circus, enthousiasme, passie, doorzettingsvermogen (met hier en daar de nodige zenuwen),...: alles mocht gezien worden! Ook veel getalenteerde collega's deden mee: ook zij dansten, speelden en werkten met volle overgave!

'De nacht' doet leerlingen openbloeien! 5 keer mogen ze hun act van 15 minuten brengen. Ze vinden dit fantastisch! Je ziet ze letterlijk groeien. En daarvoor doen we het! Voor de blinkende ogen net voor de slotact! Voor het enthousiasme en hun uitbundigheid na hun laatste optreden! Ze hebben zichzelf 'groter' gemaakt!
Denk daarbij nog de gezellige sfeer, de houtvuren, de eet-en drankstalletjes… en je hebt het recept voor een volmaakte avond! Op naar de volgende! 

Nieuws

De Buurtpolitie op school De Buurtpolitie op s Gelukkig niet echt... het gaat om een aflevering van de populaire...
GVA : Sint-Jozefinstituut enthousiast over co-teaching GVA : Sint-Jozefinstituut... Co-teaching in de klas : een nieuwe manier van lesgeven blijkt...
Superleuke oud-leerlingendag Superleuke oud-leerl                  ...
Saved by the bell... ook op VRT, en in HLN Saved by the bell......   Op de 'Dag van de leerkracht' namen we allemaal deel aan...

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

T - 03 457 77 97
F - 03 458 53 54
E - secretariaat@sji.be