voetbal jongensDit jaar geen beker voor onze jongensploeg, maar we zagen wel een fantastische wedstrijd!

Onze schoolploeg heeft vandaag de duimen moeten leggen voor een sterker Sint-Rita. Voor de wedstrijd hadden we onze spelers gewaarschuwd: duels winnen en 200 % inzet zou nodig zijn om dit Sint-Rita te verslaan. Toch begonnen we te laks aan de wedstrijd: we wonnen geen duels en onze combinaties kwamen er niet uit. Gelukkig hield Dries ons met een aantal knappe reddingen in de wedstrijd. De inbreng van Maxwell Bemelmans zorgde ervoor dat er duelkracht kwam in het middenveld. Met de rust was het 0-2, een verdiende voorsprong voor een erg sterk Sint-Rita, gedirigeerd door een sublieme Jules Van Cleemput. Tijdens de rust hebben we de puntjes op de i gezet, maar we werden al snel gecounterd door een (zeer lichte) rode kaart voor Matthias Ooms. We zaten nochthans goed in de wedstrijd, begonnen meer duels te winnen, waren scherper, maar deze tegenslag konden we niet aan. Toch slaagden we erin om met 10 man 2x te scoren (doelpunten van Maxwell Bemelmans en Sid Dierick). Sint-Rita counterde naar hartelust en zo kwam volgend eindstand op het scorebord: 2-8. Een zware nederlaag voor onze jongens, maar toch mogen we spreken van een geslaagde campagne. Je kan niet elk jaar de beker winnen.