runforcacaoCacao (en dus chocolade!) dreigt op vrij korte termijn wereldwijd een ernstig bedreigd product te worden én de cacaoboeren hebben het heel erg moeilijk om te kunnen overleven...

De toekomst van onze chocolade(-producten), maar vooral het lot van mensen in het Zuiden liet ons echter niet onverschillig. Daarom deden wij een beroep op het engagement van onze leerlingen! Ongeveer 500 lopers lieten zich sponsoren voor de aflossingsrun. Er werd gelopen van 12.00 uur tot middernacht! Het goede weer, kraampjes met frisdrank, zoetigheden en hotdogs, maar ook live-optredens maakten van de 'Run for cacao' een zomers evenement.


Alle deelnemers waren enthousiast!  

Julie : " Ik vind het een fantastisch initiatief!"

Safra : “ Ik doe mee, want ik loop graag, ik loop in een ploeg met veel spirt en enthousiasme, en ik wil het goede doel helpen! En bovendien.. voor chocola doe ik alles!”

Directeur Wouter Van Looy : " Ik hoop dat de leerlingen zich amuseren, en tegelijk ook beseffen dat hun inzet erg gewaardeerd wordt. Het is misschien een doel dat ver van hun bed ligt, maar als ik zie hoe geëngageerd de leerlingen zijn, dan ben ik oprecht fier op hen.”

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be