PP 3OIb 13052015 2Tijdens de vierde sessie van het Peterschapsproject brengen de leerlingen een bezoek aan het peterbedrijf.

Elk groepje bestudeert een deelaspect van het bedrijf. De leerlingen kunnen tijdens het bedrijfsbezoek de nodige informatie verzamelen door observatie of door het stellen van vragen. Na het bedrijfsbezoek krijgt ieder groepje de opdracht om een voorstelling te maken over het deelaspect dat hen is toegewezen. Hiervan wordt dan een globale presentatie gemaakt die de leerlingen op een afsluitende vergadering brengen voor de leraren en de vertegenwoordigers van het peterbedrijf. 

Woensdag 13 mei 2015 te 10.30 uur was het zo ver ... "Het peterschapsproject in 3 Ondernemen loopt stilaan op zijn einde en het spannende moment van de finale powerpointpresentatie is bijna aangebroken. In deze laatste fase zullen alle lln. (in groepsverband, per klas) de bedrijven Transfert en Wasserij Gilberte toelichten in aanwezigheid van de bedrijfsleiders, Dhr. Koen Cantens en Dhr. Jef Van Hoof, en alle lln. van 2 Ondernemen. De oefenmomenten zijn achter de rug ... nu de kers op de taart nog ... en daar zijn we klaar voor!" aldus de leerlingen.

De leerlingen keken er erg naar uit... hopelijk ervaren de leerlingen van 3 Ondernemen & IT deze PPT-voorstelling van het Peterschapsproject als iets unieks, zeer leerrijk en erg verrijkend.

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be