GeertNoels

Geert Noels (*) een autoriteit als het op economie aankomt, maar tevens iemand het 'vak' aardrijkskunde zeer genegen is, kwam vorige week naar het Sint-Jozefinstituut om een lezing te geven aan de leerlingen van 4 Ondernemen. 
 
De leerlingen zijn in semester 1 wat wijzer geworden wat de demografie, de mechanismes verantwoordelijk voor de bevolkingsgroei en prognoses voor de toekomst betreft. Geert Noels komt hen nu uitleggen welke "shock's" dit veroorzaken kan en zal. 
De leerlingen waren heel geïnteresseerd, wat ook bleek uit een reactie van Geert  Noels zelf: "Vergeet u niet de leerlingen mijn woord van dank terug te geven: ik heb al voor veel klassen gesproken, maar die van Kontich waren de beste! Aandachtig en beleefd. Heel aangenaam voor de spreker, en respectvol."
 
(*) Hij verwierf bekendheid in de financiële wereld als hoofdeconoom van Petercam. Bij het brede publiek is hij vooral bekend door zijn columns in verschillende kranten en zijn vaste bijdrages in het financieel magazine Trends.

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be