campaert

Campaert NV is een Kontichse onderneming die gespecialiseerd is in producten voor de binnenhuis- decoratie in gans België. Campaert NV biedt zowel de professional, de winkelier als de vakman, uitstekende producten en een correcte dienstverlening.

Een deel van die service is het openstellen van een mooie toonzaal, waarin al deze mensen zich een beeld kunnen vormen van de nieuwste trends en producten in de binnenhuisarchitectuur.
En wie weet daar zeker een mooie toets aan te geven? Dat zijn de leerlingen Mode ( 5 MRV, 6 MRV en 7 MV) van het Sint-Jozefinstituut te Kontich. Samen met Campaert NV zochten zij naar ideeën, en werkten zij deze uit voor de toonzaal. Het resultaat was prachtig: een eigentijdse aankleding met stoffen, figuren, attributen…
Dinsdag 21 maart werd de vernieuwde toonzaal plechtig geopend. Alle leerlingen, hun ouders, vakleerkrachten en directie werden door Jan Campaert, zaakvoerder, plechtig ontvangen. Wil je ook een blik werpen op de mooie toonzaal met aankleding door onze leerlingen, neem dan een kijkje op http://www.campaert.be/nl/toonzaal.

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be