Ondernemen & Marketing

Mijn naam is Anthony. Na mijn opleiding Ondernemen & Marketing volgde ik een professionele bachelor Marketing. Ik ging op stage in Vietnam, bij een makelaar in cacao en koffie. Toen wist ik: dit is wat mij echt interesseert! Ik leid momenteel één van de oudste koffiebranderijen van Antwerpen, en ben daarmee nu wellicht de jongste gedelegeerd bestuurder in Vlaanderen. Een uitdaging, elke dag!

Anthony, oud-leerling

 

 

3E GRAAD TSO : STUDIEGEBIED ONDERNEMEN 

Belangrijk in alle afdelingen van dit studiegebied zijn de commerciële aanleg, het soepele aanpassingsvermogen, de zin voor kwaliteit en de bekwaamheid om ordelijk, nauwkeurig en zelfstandig te werken. Ze behoren tot de sterk theoretische tso-richtingen.


De studierichting ONDERNEMEN & MARKETING (Handel) combineert een brede commerciële opleiding met een sterk pakket aan vreemde talen. Tijdens de lessen bedrijfseconomie maak je kennis met de onderneming en haar omgeving. Vertrekkend vanuit heel wat concrete situaties wordt de economische omgeving waarin wij en heel wat ondernemingen opereren, besproken.

Download hier het volledige studieprofiel van de richting 'ONDERNEMEN & MARKETING' in de derde graad.

 

3e graad tso - ONDERNEMEN & MARKETING
 1e jaar - derde graad
(5e jaar)
2e jaar - derde graad
(6e jaar)
Godsdienst 2 2
Geschiedenis 1 1
Nederlands 4 4
Frans 4 4
Engels 3 3
Duits 2 2
Bedrijfseconomie 11 11
Wiskunde 3 3
Natuurwetenschappen 1 1
Aardrijkskunde 1 1
Lichamelijke Opvoeding 2 2
     
TOTAAL 34 34

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be