Officeproject

De laatste week voor de paasvakantie vindt elk jaar het ‘Officeproject’ plaats. Dit is een vakoverschrijdend project voor alle leerlingen van 5, 6 en 7 Office & Retail en Office & Customer Services.

De leerlingen krijgen opdrachten die zij moeten uitvoeren in samenwerking met enkele winkeliers uit Kontich. De opdrachten zelf krijgen ze van de vakleerkrachten, de uitwerking gebeurt in samenwerking met de winkeliers. Na het presenteren van alle resultaten, wordt er nog nagekaart op een kleine receptie.

Een reactie van de leerlingen zelf:
“Het was net zoals de andere jaren heel leuk om met andere leerlingen in team te werken en ze zo ook op een andere manier te leren kennen. Wij hebben samengewerkt met Sakina Buys, eigenares van de Eko - Winkel (Sint-Jansplein) in Kontich en oud-leerlinge van onze school.

We werden warm ontvangen en Sakina kon al onze vragen goed beantwoorden. Ze was tevreden met de uitwerking van onze taken. We maakten een nieuw logo en namen ook een enquête af. Bovendien wil ze onze flyer gebruiken in de toekomst.”

Maaike Cools, Charlotte Smits, Mohamed Sebaoui, Romy Verheyden

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be