Inschrijvingen 2e tem 7e jaar

 

NIEUWE LEERLINGEN IN HET 2e JAAR TOT HET 7e JAAR 2020-2021

Vind je onze studierichtingen interessant en wil je volgend schooljaar graag les volgen op onze school? Spreken het schoolproject en de cultuur van het Sint-Jozefinstituut je aan? Schrijf je dan in op onze school. We heten je van harte welkom!

Aanmelden
Je kan je aanmelden voor de richting die je graag wil volgen en dan kom je op de wachtlijst terecht. Inschrijven kan nu nog niet: je hebt immers je attest van dit schooljaar nog niet behaald en wij weten nog niet of er plaats is in de richting die je wil volgen. 

Hoe?
U kan uw interesse voor een richting op onze school via de volgende link kenbaar maken. Deze link wordt geactiveerd op 18 mei om 12.00 uur. U meldt uw zoon/dochter dan aan voor een richting in het 2e tot en met 7e jaar en krijgt na 2 weken via mail een bevestiging van niet-gerealiseerde inschrijving, met daarop uw plaats op de wachtlijst. De plaats wordt bepaald op basis van het moment waarop u het formulier hebt verzonden. 

Pas begin juli zullen we zicht hebben op hoeveel vrije plaatsen er zijn in elke richting. Wij zullen dan iedereen die het formulier heeft ingevuld, in de volgorde van de wachtlijst telefonisch contacteren.


Wat na de aanmelding? 

Begin juli nemen wij contact met je op. Als er plaats is en je wil nog inschrijven, dan kom je tussen 1 en 4 juli samen met je ouders langs. Als je geen interesse meer hebt, dan schrappen we je van de wachtlijst.

Wat breng je mee?

  • je attest/getuigschrift
  • een kopie van je rapport
  • je identiteitskaart

 

Nog belangrijk om te weten:

  • Inschrijven betekent dat jij, als nieuwe leerling, en je ouders het schoolreglement en het opvoedingsproject onderschrijven. 
  • De inschrijvende ouder handelt steeds met de instemming van de andere ouder.
  • In onze school geldt er een maximumcapaciteit.

 

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be