Ouderraad

De ouders zijn de eerste verantwoordelijken voor de opvoeding van hun kinderen. Ze vertrouwen hun kinderen toe aan de school en kiezen dus voor het opvoedingsproject waarvoor deze school staat.

Ze doen op die manier geen afstand van hun opvoedingsverantwoordelijkheid maar laten er de hele opvoedingsgemeenschap van de school aan deelnemen. Het is dan ook logisch dat de ouders nauw bij het schoolgebeuren betrokken worden. Sedert 1964 bestaat er op onze school een actief werkende oudervereniging, die bij het begin van elk schooljaar alle ouders uitnodigt om toe te treden.

De ouderraad is een afvaardiging van de oudervereniging en treedt als rechtstreekse gesprekspartner op met de school. Op regelmatige basis hebben ze een vergadering met de directie en met een vertegenwoordiger van de leerkrachten. De voorzitter van de ouderraad van de secundaire school is: 

Natalie Duerinck
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ouderraad organiseert ook activiteiten zoals de jaarlijkse quiz.

Bekijk hier onze fotoblog!

video

Nieuws

Klas in Beweging Klas in Beweging   Omdat een sportdag niet kan/mag, bedachten de leerkrachten...
Welke klas van de eerste graad wint de coronacup? Welke klas van de eerste... In de eerste graad worden het spannende weken : welke klas wint...
De laatste De laatste "50 dagen...  Eindelijk konden onze laatstejaars vieren dat hun secundaire...

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be