Ouderraad

De ouders zijn de eerste verantwoordelijken voor de opvoeding van hun kinderen. Ze vertrouwen hun kinderen toe aan de school en kiezen dus voor het opvoedingsproject waarvoor deze school staat.

Ze doen op die manier geen afstand van hun opvoedingsverantwoordelijkheid maar laten er de hele opvoedingsgemeenschap van de school aan deelnemen. Het is dan ook logisch dat de ouders nauw bij het schoolgebeuren betrokken worden. Sedert 1964 bestaat er op onze school een actief werkende oudervereniging, die bij het begin van elk schooljaar alle ouders uitnodigt om toe te treden.

De ouderraad is een afvaardiging van de oudervereniging en treedt als rechtstreekse gesprekspartner op met de school. Op regelmatige basis hebben ze een vergadering met de directie en met een vertegenwoordiger van de leerkrachten. De voorzitter van de ouderraad van de secundaire school is: 

Natalie Duerinck
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ouderraad organiseert ook activiteiten zoals de jaarlijkse quiz.

Bekijk hier onze fotoblog!

video

Nieuws

Stevig begin voor 3 en 4 aso in Het Paleis Stevig begin voor 3 en... "Wie heeft het recht om te beslissen over iemands leven?"
Leerlingen 3HW observeren in kleuterschool Leerlingen 3HW observeren...  De leerlingen van 3 Humane Wetenschappen gingen in...
Fair & food op de speelplaats Fair & food op de speelplaats... Vandaag verkopen de leerlingen van het vierde jaar Ondernemen ...

Contact

SINT-JOZEFINSTITUUT
Gemeenteplein 8
2550 KONTICH

03 457 77 97
secretariaat@sji.be